Bij Stofferen & Meer, persoonlijke prints op uw meubelstof. Laat de stof voor uw stoel, bank, loungekussen, zitzak of buitenkussen bedrukken met een beeld naar keuze. Heeft u een leuke foto of een logo, we printen het op de stof en maken er een prachtige nieuwe bekleding voor uw meubel van. 

Lees meer

Een goede stoffeerder kent zijn meubels, ziet wat hij kan doen met de vorm van de meubels en welke materialen hij voor de klus kan gebruiken.

Lees meer

Waarom laat u die oude stoel of de klassieke bank van uw grootouders opnieuw stofferen? Omdat u het motief al een tijdje niet meer zo leuk vind? Of omdat het een meubel is waaraan u waarde hecht? Waarom geeft u geld uit om een oud meubelstuk opnieuw te laten bekleden of zelfs te renoveren?

Lees meer

In het Audax Textielmuseum Tilburg is er vanaf 16 juni een tentoonstelling gaande over het beroemde Nederlandse stoffenmerk De Ploeg. Met de tenstoonstelling “sterke stoffen” blikt men teru op de mooie geschiedenis van stoffen in Nederland en de weverij De Ploeg. Meer informatie over de tenstoonstelling en De Ploeg stoffen: De Ploeg of via Audax Textielmuseum Tilburg

Lees meer