,

Meubels stofferen is vakmanschap, hoe behoudt u uw dierbare meubelen?

Waarom laat u die oude stoel of de klassieke bank van uw grootouders opnieuw stofferen? Omdat u het motief al een tijdje niet meer zo leuk vind? Of omdat het een meubel is waaraan u waarde hecht? Waarom geeft u geld uit om een oud meubelstuk opnieuw te laten bekleden of zelfs te renoveren?

Meubelen met een verhaal

Klassieke stoel stofferenBovenstaande vragen zijn te beantwoorden met één woord, gevoel. Bij een meubel dat u al lange tijd in bezit heeft of misschien uit een erfenis komt heeft u een gevoel. Als u die stoel ziet of er op zit komen er herinneringen bij u boven, aan mensen of momenten. Daarom wilt u graag dat die stoel nog lang meegaat. Natuurlijk wilt u zolang mogelijk de originele staat van de stoel behouden, echter er komt een moment dat om de stoel te kunnen gebruiken of blijven behouden, er reparaties moeten worden uitgevoerd. Dan kunt u een goed advies gebruik.

Wij stofferen uw stoel of bank

Als u uw stoel of bank wilt laten bekleden of renoveren, dan wilt u zeker zijn dat het meubel niet alleen behouden blijft, maar zo goed mogelijk in originele staat wordt hersteld. Een oude stoel kan een stukje stevig vakmanschap gebruiken. Een stoffeerder die kennis van traditionele technieken combineert met de nieuwste materialen om uw meubel in volle glorie te herstellen. Spreekt dit u aan, neem dan contact op met Stofferen & Meer. Wij maken graag een afspraak met u om desgewenst uw meubel bij u thuis te bekijken en de beste manier voor het stofferen van uw meubel te bespreken. Op basis van het gesprek en de daarop volgende offerte kunt u in alle rust beslissen of u uw meubel aan ons toevertrouwt. Klik hier als u contact met ons wilt opnemen.