Bij Stofferen & Meer, persoonlijke prints op uw meubelstof. Laat de stof voor uw stoel, bank, loungekussen, zitzak of buitenkussen bedrukken met een beeld naar keuze. Heeft u een leuke foto of een logo, we printen het op de stof en maken er een prachtige nieuwe bekleding voor uw meubel van. 

Lees meer

Hoe knap een meubel ook gemaakt is, ieder meubel heeft onderhoud nodig. Zowel meubels van stof en van leer. Door onze lange ervaring met stofferen, weten we precies welke vorm van onderhoud het beste is voor uw stoelen of bank. Vanaf heden kunt u ook onderhoudsmiddelen voor uw zitmeubels bestellen. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Lees meer

In het Audax Textielmuseum Tilburg is er vanaf 16 juni een tentoonstelling gaande over het beroemde Nederlandse stoffenmerk De Ploeg. Met de tenstoonstelling “sterke stoffen” blikt men teru op de mooie geschiedenis van stoffen in Nederland en de weverij De Ploeg. Meer informatie over de tenstoonstelling en De Ploeg stoffen: De Ploeg of via Audax Textielmuseum Tilburg

Lees meer