Meubels stofferen is vakmanschap

Meubels stofferen is vakmanschap in combinatie met smaak. Wilt u dat we uw meubel stofferen met stof, leder of kunstleder? Een vrolijk stoffen dessin of een mooie kleur leder? Stofferen & Meer heeft ervaring in het stofferen van alle soorten meubels. En bij alle kunt u denken aan werkelijk alle zitmeubelen bij u in huis, wij stofferen uw bank, we stofferen uw eetkamerstoelen, uw bed-achterwand of de poef. Daarnaast zijn wij ook ervaren in het stofferen van horecameubilair zoals een restaurantbank. Eigenlijk kunnen we u van dienst zijn bij al uw meubel stoffeer wensen.

Advies in keuze van stof en schuim

Stofferen & Meer denkt met u mee over de herstelwerkzaamheden die nodig zijn om uw meubels weer in originele staat terug te brengen. Een nieuwe schuimvulling, nieuwe knopen en misschien wel het belangrijkste deel. De stof. Wilt u dat we uw meubel stofferen met stof, leder of kunstleder? Een vrolijk stoffen dessin of een mooie kleur leder? Samen bespreken we de beste keuze om uw meubels opnieuw te stofferen. Uw zitmeubelen worden weer als nieuw.

Kijk gerust verder op onze website om u een beeld te vormen van de mogelijkheden die wij u bieden. Bent u nu al geïnteresseerd, klik dan hier om contact met ons op te nemen.